zondag 26 februari 2012

“Kees Memorial Ride”…..

Om half elf was van morgen het appel op de Beukenlaan, de mannen waren keurig op tijd en eerst even bij praten en de route bespreken.
We waren er vlug uit ik moest om drie uur weer thuis zijn  en Wim had ook nog verplichtingen, dus via een mooie route naar de Woude.
Het zal jullie niet zijn ontgaan dat onze animator Kees er niet bij is, ik zal hier niet over uitweiden.
Maar dankzij Kees hebben we een hechte groep Velomobiel piloten bij elkaar waarmee we regelmatig met elkaar optrekken en fietsen heel gezellig.
Om de groep bij elkaar te houden gaan we zomaar een stukje fietsen en bijpraten er zijn altijd wel nieuwtjes en anekdotes.

de mannen aan de koffie

klaar voor de start
Op de heenweg zijn we via Abbekerk,de  Weere, Hoogwoud ,Veenhuizen , Heerhugowaard ,Hensbroek, Ursem , Schermerhorn , de Rijp , Graft , Westgraftdijk en de Woude.
De tocht van vandaag ging gedeeltelijk langs de route van de OBT een mooie herinnering , de aankomst in de Woude was om een uur of half twee een kop koffie er in om vervolgens  om even voor twee uur weer naar huis te fietsen.
Om  drie uur zette ik de fiets in de garage dus keurig volgens de planning weer thuis , daarna op naar de volgende activiteit in de hot tub.
Het was een goede ervaring lekker ontspannen met een drankje,een hapje en een chinees Arie en jol bedankt.
We hadden van de zomer een feest thuis gegeven en we hadden dit als cadeau gekregen geweldig
een stukje OBT 2012 in Schermerhorn

de kerk van Schermerhorn nabij het startpunt van de OBT
aankomst in de Woude
Bij Wim was van alles te zien , hij heeft het er druk van heel veel verschillende lucht geleiding strippen  de een nog mooier en beter op kleur dan de andere , hij heeft er bijna een dag taak aan .
                             


de meiden nog even na badderen

Heerlijk ontspannen in de hot tub

Tot de volgende keer

2 opmerkingen:

  1. Hoi Matthijs goed plan om de groep bij elkaar te houden, ik hoop er de volgende keer ook weer bij te zijn laten we vooral als Velonauten plezier ritten blijven maken buiten de woon-werk kilometers om en zo het nuttige met het aangename te combineren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag willem

    6-4 is er een herkansing de ronde van Texel.

    Groet Matthijs

    BeantwoordenVerwijderen