woensdag 15 februari 2012

Installatiewerk gaat in de duurzame energie
De folder  in woord en beeld
Het is vandaag zo ver gekomen de kogel is door de kerk we krijgen twee systemen.
Dat wil zeggen een warmtepompboiler, een dolphin een cv vervangend apparaat waarmee je kan verwarmen en koelen en divers warmte afgifte systemen die ook echt gaan werken.
Ook worden er niet werkende modellen geleverd, de mensen die de opleiding gaan doen kijken met hun vingers.
De spullen worden over een week of 8 afgeleverd op de vestiging in Heerhugowaard en Hoofddorp en dan begint het pas echt begin oktober moet het gaan draaien in Hhw.
De uitdaging is groot zelf heb ik instructie nodig, de handel moet draaien en het verhaal achter de theorie moet kloppen.
Als alles gaat lopen ga ik ook de instructie geven waarop gelet moet worden om randvoorwaarden moet worden voldaan om een goed werkende installatie te krijgen.
Ook de digitale instellingen die aan het apparaat gedaan moeten worden moeten doorlopen worden, op een later tijdstip ga ik op de details in.

Johan geeft uitleg aan Simon en Ronald

het gesprek gaat verder


Johan van Putten
een overzicht van de nog te leveren systeem
Ook kwam er gisteravond nog enige bericht  van de Black Panhther test binnen, de band slipt niet door, kan er snel mee rijden en ik kijk nu bij welke druk de band het best rijdt .
Ook sta ik vandaag twee maanden op het web met deze blog en gemiddeld 150 bezoekers per dag zon 8000 totaal bedankt voor de aandacht.


Tot de volgende keer

1 opmerking:

  1. Mathijs ik heb een dolphin duwaco 12kw nodig kun je mij vertellen wat hij kost, weinig of geen info over op internet. Zijn tevens nogal wat bedrijven verdwenen. Hoe werken deze pompbouler en dolphin samen. Of is een splitunit buiten beter?

    BeantwoordenVerwijderen