dinsdag 6 maart 2012

Het gaat weer de goede kant op

Na een heftige avond en een rommelige nacht en een ochtend met een trage start gaat het weer een stuk beter.
Het is toch geen leuke ervaring dat je kind een drie kwartier helemaal niet reageerde en de ambulance voor de duur staat.
Mijn vrouw werd van morgen diverse keren aangesproken hoe het ging ,er blijkt een app te zijn op een mobiel dat er een seintje komt als er activiteiten zijn van de hulpdiensten.
Vannacht heeft Jesse tussen ons in geslapen om hem goed in de gaten te houden en dan slaap je zelf niet zo goed, de schrik zat er toch flink in.


Jesse zit samen met zijn zuster achter de laptop


Mayla op rust

 een fuut met vers gevangen vis


Omdat ik van morgen later was, was het al helemaal licht en dan heb je ogen te kort om alles te volgen.
Als je dan iets leuks ziet en het op de foto wilt schieten ben je al te laat en als je dan gesnapt word vlucht de buit weg.
Zo ook 10 hazen bij elkaar ze sprongen wel een meter hoog en heb de fiets even aan de kant gezet om het te volgen.
In de Lagehoek zit al een week een groep scholeksters op het zelfde perceel bijna op de zelfde vierkante meter.
Ook waren er duiven ,talingen, diverse ganzen soorten , hele groepen kievieten en strijdende meerkoeten dus heel veel te zien.
Wederom weer met plezier van en naar het werk gefietst , morgen komt er een delegatie van Stiebel eltron langs een bedrijf wat doet in warmtepompen om hun offerte toe te lichten.
Ook komt Bosta langs met een met en bedrijf om een bron te maken en de situatie te bekijken ,kortom weer een heleboel drukte en zal hier weer verslag van doen.

Dan tot slot de Ronde van Texel deze is volgende maand alweer verreden en zal beschreven zijn , er was vandaag een afbericht.
Arnold had thuis nog beloftes en beloftes maken schuld de stand is nu 7 personen ,
Tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten