zaterdag 9 februari 2013

Stoppen met opleiding geen optie

 

Deze maanden is het weer een drukte van belang er zijn veel werving activiteiten op scholen en onze open dagen van onze werkplaatsen.
Over belangstelling hebben we niet te klagen gehad wel komen er vragen is het wel slim om in de techniek te gaan werken en leren.
In de toekomst kan ik niet kijken , maar het gaat nu niet best met de bouw en alle activiteiten daarom heen.
Er gaan de komende tijd nog heel veel werkende mensen met pensioen en de uitstroom is hoger dan de intrede van nieuwe talenten.
Wat ik verwacht is als deze klaar zijn met hun opleiding de markt een stuk beter en er weer volop zijn voor deze groep jonge lui.
de komende maanden is het weer afwachten hoeveel aanmeldingen krijgen en hoe we deze aan het werk (stageplaats ) ( BBL ) kunnen krijgen.
Anders is de BOL ook nog een optie de hele week naar school en de vaardigheden bij brengen in een van onze werkplaatsen.

Tot de volgende keerhttp://www.installatiewerknederland.nl/n... voor verdere info.

2 opmerkingen:

  1. Dag Matthijs. Sebastiaan en ik waren gisteren op de " open dag " Er was geen Matthijs te vinden ! We zagen wel vaders met hun zoon door de werkplaatsen lopen. Dus interesse is er zeker ! We komen zeker nog eens langs voor verdere uitleg. Groeten Kees.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Kees,

    Dat Kan dinsdag staat om 9.30 de koffie klaar.

    Matthijs

    BeantwoordenVerwijderen