dinsdag 19 februari 2013

School vakantie...... fietspad ruim


Deze week is het schoolvakantie en dat betekend ruimte op het fietspad , geen scholieren zonder licht en drie dik rijden.
Ik werk dan wel in het onderwijs en zit gewoon in de CAO van het kleinmetaal dus ik heb geen vakantie .
Niet dat ik dat mis ik heb veel meer vrijheden dan een docent op een reguliere school en leuke activiteiten .
Wij doen zelf niet mee als Installatiewerk met de Gabberweek maar de buren het Espeq daar zag ik een busje met jeugd stoppen en naar binnen gaan.
Er word in een week tijd 52000 Km afgelegd met de busjes door het Westfrieseland om de jeugd naar diverse activiteiten te brengen.
Zelfs naar de voetbalwedstrijd tegen Volendam- Sparta en vele ander dingen , ik heb bewondering dat er zoveel vrijwillige inzet is.

De Gabberweek
De Gabberweek is een samenwerkingsproject vanuit het jeugd en jongerenwerk in de gemeente Opmeer en Medemblik. Dit project straalt al 17 jaar energie en kracht uit en dit hopen we ook naar u uit te stralen. Aan de Gabberweek werken 300 mensen vrijwillig mee en dit project wordt bestuurd door een bestuur van 7 fantastische vrijwilligers.
“Samen op Pad”
Voor u ligt een initiatief, georganiseerd vanuit de Gabberweek.
De Gabberweek is tot nu toe alleen voor kinderen georganiseerd, maar het bestuur van de Stichting Gabberweek heeft gekozen voor verbreding van het project, alsmede vernieuwing/verjonging door over de grenzen van (zeer jonge) leeftijd heen te reiken.
Kort gezegd: “ouderen” in de leeftijdscategorie van 60+ willen we ook een programma aanbieden. Ook deze keer alleen voor senioren uit de gemeente Opmeer.. De Gabberweek heeft getracht een voor u zo interessant mogelijke selectie van activiteiten samen te stellen.
We hebben gekozen voor de titel “Samen op Pad”, omdat het project samenloopt met de bestaande Gabberweek, welke hier kris kras doorheen zal lopen. Wel zal het vervoer apart worden georganiseerd en de activiteiten zullen gericht zijn op de doelgroep van 60+.
Deze Gabberweek, dus ook voor u Samen op Pad, zal worden gehouden van maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari 2013. U krijgt de mogelijkheid om per dag 1 activiteit te kiezen uit meerdere activiteiten.
Dit betekent dat u aan maximaal 5 activiteiten kunt deelnemen.
Om teleurstelling te voorkomen kunt u op het inschrijfblad een tweede keuze invullen
De arrangementen en dagtrips
We hebben dit jaar voor u arrangementen en dagtrips proberen te organiseren
Met een arrangement of dagtrip hebt u een hele dag te pakken.


Tussendoor zullen we u een lunch aanbieden en de chauffeur/vrijwilliger blijft bij de groep.Tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten