zondag 21 december 2014

Waar vermaak ik me mee deze dagen

Soppen maar
Zo na vandaag worden de dagen weer langer en waar moet je je deze dagen mee vermaken , ik gebruik ze voor het onderhoud van mijn voertuigen en familie bezoek .
De motor stand al een tijdje stil in de garage en ik had hem nog niet winter klaar gemaakt , met de biologische toevoegingen aan de benzine verouderd deze snel en is het starten als het mooie weer er aan komt een probleem.
Het aftappen van de carburateurs zou misschien een betere optie zijn maar onnodig sleutelen daar kan de boel ook stuk van gaan .
Ik heb gekozen voor een middel een dope om de veroudering van de benzine heen te doen en met alleen het in de tank gooien is niet voldoende.
Om het spul door het systeem te spoelen heb ik er maar een familie bezoek  gedaan in Graft Oma is dik in de 90 .
En is blij met bezoek en ik had een ritje even uitwaaien op de polderwegen bij thuis komst de motor gewassen en gedroogd.
De tank heb ik ook helemaal volgegooid onder het moto waar benzine is kan zich geen condens vormen en aan de druppel lader .
Onder tussen heb ik al 16000 motor Kilometers afgelegd met mijn Honda en hoop er in de komend jaren nog veel te maken .
Als de tijd er is kan ik hem nog even na poetsen en blijft hij in showroom conditie er morgen de Quest maar OBT gereed maken
De Honda aan de dope

Bijna weer in showroom conditie

Over enkele dagen 20 jaar
Tot de volgende keer

1 opmerking:

  1. Ik doe morgen gezellig met je mee en zal ook mijn Quest (verder) Oliebollentochtklaar maken

    BeantwoordenVerwijderen