zaterdag 26 april 2014

Konings rit

De drie Musketiers weer compleet
Vandaag was het zo ver om een echte Konings rit te maken de Quest 701 stond in Dronten al op me te wachten .
Ik werd weg gebracht door mijn dochter die verder ging naar Walibi een mooie gecombineerde reis , toen ik om tien over negen arriveerde stond Arnold al te wachten hij had een snelle reis gehad uit Hoorn.
Na een test rondje en wat afstel werk waren we klaar voor vertrek en tij voor een koppie zoals we in West-Frieisland zeggen .
Allard nam de honneurs alleen waar de rest van het drietal was aanwezig op De Spezie een beurs in Duitsland .
Er was ook al een man uit Denemarken om zijn Quest XS op te halen en die wilde zo snel mogelijk huiswaarts, pluk de dag als je op tij vertrekt is de kans groot dat je niet te laat aankomt.
Tijdens de koffie belde Cees ik heb Dronten in het zicht en we hebben gewacht , zodat we met zijn drieën richting huis konden .
George was ook al gaan fietsen een reed ons te gemoed en kwam ons tegen bij de wissel van achter de dijk voor de dijk met Enkhuizen in het zicht .
Het was een slecht punt er waren wolken met vliegen mond open en gratis vlees , vlug naar de Mac om een ijsje de snackbar aan de dijk was gesloten .
Vlug richting Twisk en daar was de volgende stop George kwam een zieleknijper tegen uit zijn tijd bij de Marine in een rode Strada.
Even bij praten en nog wat gedronken in Twisk en een ieder ging weer naar huis , mannen het was weer gezellig en bedankt .
Ik weet nu haast zeker dat wet zijn allen naar CV in Venray kunne het voelt weer goed om een Quest te hebben.
Gratis vlees langs de dijk

Even een brake

Quest 701 staat glimmen in de tuin

Tot de volgende keer

1 opmerking:

  1. Matthijs
    We zijn echt niet bij de mac geweest.was gezellig 😊

    BeantwoordenVerwijderen