dinsdag 10 december 2013

Verkeerd van huis

Test banden terug  naar Vredestein

Als de wekker om 5.30 afgaat dan bel je wel uit bed en nog niet helemaal wakker  en vergeet je je tas met daarin je foto toestel .
het eerste gedeelte van de reis was naar Den helder 38 Km en om half 1 samen met Cees per Quest naar Heerhugowaard 47 Km.
Het eerste gedeelte van de reis verliep vlot langs het Noord-Hollands kanaal tot Schoorldam en vervolgens door de polder tussen de kool velden.
Bij de Langedijk ging het echt mis werk auto's op de weg en dat betekend stilstaan , die lui snappen er niets van zet het voertuig half in de berm en een ieder kan er langs .
Maar het kan nog erger eerst sluiten ze een tijdelijke overgang af en de tweede route is niet eens klaar, we moesten door de bagger .
Zwaar klootte als je warme en behaaglijke Quest uit moet en die door de bagger heen moet trekken en dan die opmerking van die zweetleppel piloot ( grond werker ) dat zijn klompen wel gewend .
Als je dit met automobilisten zou flikken dan breekt de hel los er , rare scherpe bochten en niet goed aangegeven wijzigingen .
Van Heerhugowaard nog even naar Twisk en er zijn weer 107 Km onder de Quest doorgegaan een mooie training voor de OBT
Dan heb ik de ook de testbanden verpakt om richting Vredestein te sturen dan kunnen ze de afgereden banden  bekijken  en beoordelen .
ook komen er weer nieuwe exemplaren mijn kant op en hier later meer over in beeld en geschrift.
Dan nog iets van van hele ander aard onze Noon een dame uit Bangkok ze is al vanaf 24-8 bij ons in huis en blijft tot einde school jaar.
Zelf hebben we 5 kinderen en Noon is tijdelijk  nummer 6 en heeft het erg naar haar zin en het is wonderbaarlijk hoe goed ze al de Nederlandse taal spreekt en deel neemt aan het gezin Leegwater .
Het is toch mooi als je het zelf goed hebt een ook nog een ander mee kan laten delen .
Noon krijgt gitaar les

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten