donderdag 28 november 2013

Pakjes avond ?

Het leek wel pakjes avond voor mij vandaag een hele grootte doos werd vandaag bezorgd met daarin mijn bestelde kap.
Maandag avond een week terug had ik de kap via Willem Vierbergen besteld en vandaag werd hij keurig netjes  bezorgd en overtrof mijn verwachtingen.
De eerste plus punten waren al de prijs en de snelle levering , Vekatex heeft de site al uit de lucht gehaald mede door commentaar van andere fabrikanten.
Deze zeggen dat het hun product is , maar iedereen mag kappen maken en verkopen , misschien komt de ligfiets wereld eens van dat stoffige imago af.
Aan de ene willen ze er meer op of in de fiets krijgen met de nodige spullen erbij en aan de andere kant zijn ze bang voor nieuwkomers .
Het kan ook reden zijn voor nadenken en er mee aan de slag gaan om zelf meer producten voor een lagere prijs aan de man te brengen , massa maakt kassa toch.
Nu over de kap zelf deze is zwaarder dan die van Collega Cees maar voelt veel sterker aan em hij is voor dagelijks gebruik en dat kan toch geen kwaad.
De afwerking is keurig met behulp van een rubberen rand aan de buiten kant rammelt hij niet op de Quest.
De binnen kant is netjes wit afgewerkt en je kan je zelf niet aan open halen en het vizier raakt de kap niet zodat beide kras vrij blijven .
Ik heb geen aandelen in deze zaak maar wil de mannen van Vekatex een dikke pluim geven en willem bedankt , het is zeker geen kat in de zakNieuwe look

Keurige binnen kant

Aansluiting achter
Voor meer info :
 http://willemvierbergen.blogspot.nl/2013/03/velomobielservice-noord-holland.html#comment-form
Vizier en kap raken elkaar niet.
Tot de volgende keer

6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. er zijn toch ook verschillende soorten merken en types auto's , tv's pc's en weet ik veel.. dat noemen Ze concurrentie.. ze eisen na mijn idee de monopolie positie op deze manier... maargoed wie ben ik

  vind het trouwens een mooie kap trouwens het is dat ik er al 1 heb.. anders wist ik het wel.. scheelt toch een hoop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je aankoop, een goede vaart gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kap ziet er inderdaad erg mooi en goed afgewerkt uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Matthijs, ik heb de ovale gaten dicht gemaakt met twee stukken minivizier voorzien van Velcro dit werkt beter als de constructie met een metalen midden scharniertje of je moet weerstand op het scharnier-asje kunnen zetten anders worden ze constant open gedrukt met zijwind. Met die gaten dicht zit ik nu in T-shirtje in de Quest

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste allemaal,

  Ik heb begrepen dat er wat commotie is ontstaan door dit bericht , maar ik maak zeg niet dat andere kappen niet deugen en fabrikanten , ik wil hier uit eindelijk een gezonde en open discussie zonder iemand te kwetsen of te benadelen .

  Matthijs

  BeantwoordenVerwijderen