dinsdag 5 maart 2013

Blijde rijder

Weer een blijde rijder in de Quest 412 gister had ik wel de gedachte om fietsend naar Den Helder te gaan maar de uitvoering bleef achter wegge.
Ik had de halve nacht wakker gelegen van de pijn in mijn lijf en voelde me niet fit de enkele reis is 40 Km  en dus ook weer terug
Ik had de goede keuze gemaakt er waren al weer 3 nieuwe talenten die een dagje kwamen proef draaien en dit naast de gewone zaken van de dag.
Ik had dus niet gefietst en ging als een hond mijn mandje in gister avond , na een goede nacht weer in de Quest naar Heerhugowaard .
Het was van morgen koud en vroeg licht en er reden nog auto's met bevroren ramen oppassen dus en gepaste afstand houden.
Het was niet zo koud als een week geleden en het is altijd aftasten na een rust pauze hoe je moet kleden niet te warm en te koud.
En de terug weg met een dikke 40 op de teller naar huis heerlijk en wat doet goed weer een boel goed bij de mensheid.
Als een soort vitamine Z doet de zon zijn werk iedereen is blij ,zwaait weer en lijkt wel minder gehaast met dit mooie weer.
Ik heb alleen nog last van bij het in en uitstappen van mijn schouder en dat is maar twee keer per rit en weegt niet op tegen het plezier.Tot de volgende keer

2 opmerkingen:

 1. Matthijs bikkel!!!
  Je moet wel mee naar TEXEL 29 maart
  ik weet de weg echt niet daar :-)

  George

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi George,


  Dat gaat door het fietsen gaat alweer goed alleen het in en uitstappen is wat lastig.

  MVG Matthijs

  BeantwoordenVerwijderen