zondag 11 november 2018

Tegenwind naar Amsterdam

De wind op de kop langs de N247 richting Amsterdan
Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Chris Trinis ernstig ziek is te lezen op deze link een droevig verhaal wat je niemand gunt . Namens de Noord-Hollandse klompen bende wil ik de familie Trinis een hart onder de riem steken en wens ze veel quality time.
We zouden eigenlijk met een groep fietsen een rondje Zaanse Schans dat is uitgesteld naar volgende week , dus nu maar alleen op pad.
De laatste tijd heb ik alleen maar gewerkt en het lichaam wat verwaarloosd en dit werd duidelijk merkbaar . De remedie is door er af en toe niet te zijn kan je er op een later tijdstip weer beter tegen aan . Het eerste deel van de rit ging naar Hoorn en daarna zo strak mogelijk de N247 volgen tot in Amsterdam . Daarna nog een rondje Noord en via de Nieuwedamerdijk richting Volendam , daar krijg jet altijd ruimschots aandacht en foto momenten . Langs de dijk terug naar Hoorn en vervolgens naar Twisk met net geen 115 Km een mooie tocht .
Van de wind heb ik geen last gehad net zo als de voorspelde regen , ontspanning door inspanning op naar de volgende tocht .
Mooie vergezichten

Even een luw plekje

Broek in waterland


Amsterdam

Even een stuk Noord meepakken

Opstap plaats pont naar Centraal

Plaatje van het IJ

De Nieuwedijk

Mooie oud pandjes

Ouderwets vakwerk ronde ramen en metselwerk

Met uitzicht op het vuilste stukje Nederland de Volgermeerpolder Zeldzaam koeien met hoorns MRIJ en HF

Rustig herkauwen


Marken

Monnickendam

Monnickendam

Net na Monickendam

De dijk Volendam

Een bijzonder kind en dat is het

De oogst
Tot de volgende keer

2 opmerkingen:

  1. Goede tocht Matthijs. En ja, verschrikkelijk nieuws van Chris.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ridge Wallet Titanium. $100% OFF - TITaniumArms.com
    Ridge Wallet Titanium. $100% OFF. $100. Ridge Wallet titanium build Titanium. $100% OFF. $100. camillus titanium Ridge Wallet Titanium. $100% titanium powder OFF. titanium welder Ridge Wallet ceramic vs titanium flat iron T-2021.

    BeantwoordenVerwijderen