zondag 15 februari 2015

Onverwacht de andere kant op

 
 
 
 
Op Naar Wieringerwerf
Van de week ontving ik een bericht of ik mee ging naar Volendam en kon er niet direct uitsluiting  geven of ik mee kon .
Met voetballende kinderen en een werkende vrouw is het soms wat lastig om je weekend te plannen en je moet er toch rekening mee houden .
Uit eindelijk was het plan toch weer veranderd  , George was aan huis gekluisterd  en hebben Arnold en ik maar gedacht om naar Wieringerwerf af te reizen .
Daar hebben we eerst een nieuwe fietsen zaak  bezocht daar bleek ook een bekkende van Georgr te werken Auke .
Na de zaak te hebben bekeken op naar George gezellig een koppie gedaan en de nodige verhalen weer richting huis.
 
 
 
 
Allebei met de schuimkap
 
 
 

Op het werk is de installatie van het Hydraulisch inregelen ook klaar , de opdracht geschreven en zit nu in de probeer fase .
Het is de bedoeling dat deze cursus verkocht gaat worden aan installateurs de opzet is met een minimum aan theorie de installatie in balans te krijgen .
De methode is zien , voelen , beleven en ervaren met een stukje praktijk , ok de commerciële gedachten  cursisten bij te brengen .
Een techneut is nu eenmaal geen verkoper als een klant een iets hoger bedrag afrekent is deze  niet blij , maar als dit in twee keer moet helemaal niet .
Ik doel hiermee op vuil en lucht afscheiders deze gaan echt noodzakelijk worden bij een goed werkende installatie en de nieuwe generatie toestellen .
 
 
 
 
 
 
 
 

Er alles aan gedaan om alles te bemeten

Nu nog niet geplaatst vuil en micro luchtbelafscheider

Het aanzicht van de totale installatie


 

 
Tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten