dinsdag 26 augustus 2014

Kleine zaken , makkelijk cv aftappen

Gemak dient de mens

Een zinken bak en water sofzuiger
Van daag was het weer een Den Helder dag  en via de nieuwe route ben ik heen en terug gegaan 39,5 Kilometer enkele reis met heel veel lange rechte stukken .
De reis terug nam 1 uur en 11 minuten in beslag , het was drukker op de fietspadden en in de Wieringermeer was het een drukte van belang .
De aardappelrooiers waren de oogst uit de grond aan het halen , hopelijk hebben ze mooi weer en word het volgende week niet glibberen en glijden.
ook hebbende het over 6-9 gehad er is weer NK tijd rijden op Texel en de feit en cees zijn er helemaal klaar voor.
Ook hebben we het over de ander2e deelnemers gehad , komt Wim met de Velotilit of met de Quest of Eduard Botter die Parijs-Brest-Parijs fietst op het ogenblik.
De zesde van de september maand zullen we het weten hoe het allemaal gegaan is , ik weet nog niet of ik zelf aanwezig kan zijn .
Soms krijg je ook een ingeving en ga je aan de slag en werk je een idee uit een zinken bak met een aansluiting voor de waterstofzuiger .
Normaal moest de slaan altijd vastgehouden worden of met bakjes over gieten in de emmer , nu heb je twee handen vrij om mee sleutelen.
Wel moet je opletten of de ketel van de waterzuiger niet vol raakt , het werkte naar behoren en kan het bij diverse opdrachten worden gebruikt .
De Quest van Cees op wedstrijd modus

Questen staan te wachten op terug reis

Tot de volgende keer

2 opmerkingen:

 1. Dag Matthijs,
  Ik gebruik de water(stof)zuiger ook bij het snel ijsvrij maken van het diepvries gedeelte van mijn koelkast. Het heeft anders weinig zin een A++ toestel te hebben met een isolerende ijslag (-;
  Een tweede klein vriezertje buiten houdt dan de levensmiddelen daaruit bevroren in de tussentijd.
  Mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een slimme manier om een waterstofzuiger in te zetten met zo'n groot systeem. Fijn ook die close up foto van het bakje eraan bevestigd. mvg kevin

  BeantwoordenVerwijderen