zaterdag 12 april 2014

Trainingsronde


http://alpentocht.nl/


Al voor het derde jaar ga ik me inzetten voor het goede doel en ben opzoek naar sponsoren die een kleine bijdrage willen doen.
Dit kan via de bijgevoegde link en er kan ook bekekenen worden waar de centen aan worden uitgegeven.
Tweemaal heb ik de Alpe d huez op gefietst een hele uitdaging van uit een comfortabele Quest en dit jaar geef ik er een andere aanvulling aan.
Het evenement is groeiende en ga nu mee om de Organisatie te ontlasten met hand en span diensten en de reis gaat per motor.
Vandaag was er een training rit voor de fietsers georganiseerd bij Ubbink en Nick Lont was de gast heer voor vandaag.
Nick gaat ook met de motor naar het Franse land en hebben wij er ons eigen rondje van gemaakt , foto's  en film maken .
De heen rit zo snel mogelijk nar Doesburg en terug langs de IJssel tot Zwolle en door de polder en over de dijk naar Enkhuizen een mooi rondje van 388 Km.
Het is altijd leuk om oude en nieuwe Alp gangers te ontmoeten en en de zweer was ontspannen eerst koffie, fietsen / motorrijden  en een lunch en een ieder met een voldaan gevoel naar huis .

Tot 23 mei allemaal
In training voor de motor tocht

Mooie route langs de Ijssel

Na afloop een lUnch aangeboden door Ubbink

Wijds uitzicht op de postbank

Het peloton
Op naar de Posbank
De Posbank bij Rheden (Nederlandse provincie Gelderland) is de naam van een natuurmonument en een naastgelegen theehuis, op de rand van een met heide begroeide stuwwal op de zuidelijke Veluwe. De plek heeft een hoogte van 90 meter boven NAP, van waaraf een uitzicht mogelijk is over het IJsseldal, deAchterhoek en de Liemers tot in Duitsland. Ter vergelijking: het hoogste punt op de Veluwe is het nabijgelegen "Signaal Imbosch" (110 m). De uitspanning die vroeger op de Posbank stond is bij een brand in 1996 verwoest. In 2002 heeft Natuurmonumenten een nieuw theehuis laten bouwen volgens een bijzonder en duurzaam ontwerp. De Posbank is onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom.

Bron Wikipedia


Tot de volgende keer

1 opmerking:

  1. En hoe voelde dat om op LOL-grondgebied te rijden :)

    De Posbank, dat is ongeveer mijn achtertuin en daar heb ik al menig rondje geroeid.

    BeantwoordenVerwijderen