dinsdag 8 mei 2012

De meter opnemer
Vandaag weer eens met de Quest naar huis heerlijk tussen de 40 en 45 Km/u naar huis gereden, voor de wind af.
de Quest het een paar dagen stil gestaan in Heerhugowaard. ik had vandaag de Mtb mee , collega Chris wilde hem al hebben om de fietsendrager achter op de auto pas te maken.
Dit heeft het voordeel dat we aanstaande donderdag nacht een snelle start hebben en kunnen af reizen naar Frankrijk.
Het definitieve pak
Het gas verbruik vanaf september 2011


Man had mijn vrouw de meter opnemer op bezoek gehad en die had 59 kubieke meter genoteerd , een tijdje later stond hij wederom voor de deur en hij had zijn twijfels .
Ze heeft hem toen verteld dat dit echt klopt, we koken alleen op gas en verwarming en warm water hebben van hout verbranding.
De Windhager Firewin 120 heeft dit jaar bijna 5000 Kg pellets verstookt, het verbruik per gebrand uur is 1,62 Kg en heeft totaal 9338 uren gebrand in drie jaar.

Gezellig weer schapen naast het huis

Ook was de look veranderd er liepen vandaag schapen naast het huis, het zijn gelukkig wat oudere lammeren.
Door het slechte weer zijn ze langer bij huis gebleven denk ik, het voor deel is dat ze hun moeder minder vlug kwijt zijn.
De afgelopen jaren hadden we schapen met jonge lammeren van een paar dagen naast het huis en dit geeft een boel geblaat als moeders hun kroost uit het oog is verloren.
Zeker in het begin is dit even wenen tijdens de nachtelijke uren, maar na een paar nachten slaap je er zo doorheen.
Bij de molen die het beste in het zicht is komt gaan ze naar gas boren hier over heb ik eerder al geschreven ,we wachten maar af.


Tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten