maandag 14 mei 2018

Trap en hap tourJan in zijn element


Beste lezer het zal de meeste niet zijn ontgaan dat de Noord Hollandse klompen bende niet heel is thuis aangekomen  Link NHD . Door het ongeval van Jan heeft gehad zou je bijna vergeten wat voor een mooi weekend wij samen hebben gehad ,wij wensen Jan een voorspoedig hertstel .
Het verslag zal door deze gebeurtenis iets zakelijker en korter zijn als normaal .

Dag 1:

Van Hoorn naar Tiel , verrek met regen en later veel zon Arnold had de tocht voorbereid en was road master . Op de camping werden we hartelijk ontvangen door de eigenaar en kregen een lekker koud biertje . De nacht was koud dicht bij het vriespunt en de volgende morgen hebben we als een stel stokstaartjes zitten op te warmen .

Dag 2 :

Van Tiel naar Herten een geweldige tocht over dijken met veel rechte stukken veel opgestoken . De aankomst voelde als of we in een warm nest kwamen wat een ontvangst koffie , vlaai en daarna een gezamenlijke maaltijd chinees of pizza .
De nacht was minder koud en merk je dat je toch een stuk zuidelijker zit als bij ons in West
Friesland .  

Dag 3 :

De hap en trap tocht waarom deze titel het was een het was zeer bourgondisch van stop naar stop . Ook was de tocht gepland door auto luw gebied met klimmetjes en een fraaie afdaling . na afloop was er een zier goed voorbereide gourmet die heel gezellig was met een familie gevoel .

Dag 4 :

De reis terug naar huis was nat met af en toe een stevige bries  en twee lekke banden en een dag afstand van 250 op een totaal van 600 Km tot op 10 km voor de finish was alles perfect gegaan . 
Mijn dank gaat uit naar de perfecte organisatie van het dit evenement en kijken vol vertrouwen uit naar OBT 2018


foto's vrij te gebruiken met bronvermelding , 


koffie op de camping Tussen De Dijken


Gespot een Engelse delegatie
2 opmerkingen:

  1. Leuk dat jullie er waren! Ik hoop jullie, de volgende keer hier in het zuiden, weer te mogen ontmoeten, uiteraard helemaal compleet mét Jan!
    De genoemde afdaling: https://www.youtube.com/watch?v=bFkg492nK14

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Matthijs, ten eerste natuurlijk medeleven met Jan en Annie. Ik vroeg mij af of op foto 65, 2 of 3 Jannen stonden. Erg mooie foto.

    Groet, Wilco

    BeantwoordenVerwijderen