dinsdag 18 juli 2017

Vakantie gevoel

De oogst voor vandaag 120 Km
 Vanmorgen stond de weker op 5.00 uur en even over half zes zat ik in de Quest , fluitende de vogels en grondmist over de weilanden . Grond mist geeft toch altijd wel iets mystieks het vee wat er op afstand uitziet als  een schim .
Het gaf me toch een vakantie gevoel zon woonwerk rit genietend van alles om je heen geluiden en geuren van gemaaid drogend gras .
Vandaag bestonden de werkzaam heden van het inrichten van de Bonarius Academy , waar de aankomende talenten worden opgeleid tot monteurs .
Er kan zelfs worden geoefend in een Amsterdams appartement en diverse montage borden om een strakke installatie te maken ,
Als je langs de weg zit maak je altijd wel wat mee zo kwam ik Katinka tegen , we hebben even bij gepraat en moest iedereen de groeten van haar doen .

Dat we elkaar zagen remde ik en kreeg het aan de stok met een wielrenner , deze zat waarschijnlijk op zij voorwiel te kijken terwijl hij achter mij probeerde aan te haken .
Heb het geen aandacht gegeven de Quest is voorzien van een remlicht en een ieder heeft recht op zijn of haar eigen probleem .
Na het overstekken bij de Noordervaart richting Rustenburg lager een wielrenner op de grond , 
waarschijnlijk van zijn fiets gereden en de hulpdiensten waren onder weg . Ik vond het niet gepast om als ramp toerist dit vast te leggen op de gevoelige plaat .
Zo nu voldaan de mand in en op naar de volgende dag .
De woning van de Bonarius Academy

Keuken in aanbouw

Uitzicht van keuken door de gang

Spaarnwoude vol in het groen

Strak asfalt

Langs die waterpartijen waan je je zelf in het buitenland

De industriële look van de havens 

Nu nog kolen overslag

De belt van Nauerna

Gespot Katinka

Rijdend op de dijk West-Graftdijk naar DriehuizenDriehuizen

Molen nabij Wogmeer


Overstekende koeien in Spierdijk

De dames waren niet gek op het gele monster
Tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten