zondag 29 januari 2017

NVT 2017


Samen ontbijten


Alle deelnemers keurig opgesteld

Theo poseert

Zo kijk je er naar uit en zo ben je thuis weer aan het bloggen , allereerst wil ik de organisator bedanken voor zij gast vrijheid en het organiseren van editie NVT 2017 .
Xander bedankt ik heb er weer van genoten en lekker geslapen , gegeten en de gezelligheid .
Dit keer was ik niet met de fiets met de mannen mee , maar met de auto George en Arnold waren ook niet van de partij ,
Ik was om 15.30 vertrokken naar Groningen en 17.45 was ik op plek van bestemming en werd door Xander verwelkomd , na even contact gehad te hebben  was de eerste uitdaging een feit .
Jan Geel had pech met zijn ketting en kreeg dit niet meer goed in de kou en duisteren we hebben hem gezocht en met de aanhangwagen met daarin de fiets naar de warmte gebracht .
Waar hij zijn fiets weer kon repareren doordat zijn gevoel in zijn handen weer terug kwam .
Xander had voor ons lekkere pasta gekookt en met een glas wijn smaakte dat prima . Ymte kwam rond de klok van 10 uur aan naeen paar uur zitten was het tijd on te slapen .


Om half negen aan tafel en om 10.00 uur kwamen d eerst deelnemers aan koffie met Groningerkoek en om 11.00 werd de start ingeluid . Het Groninger landschap daar kan ik van genieten die ruimte en de gastvrijheid . Bij de familie Heidinga was het ook weer goed vertoeven het is de laatste jaren een traditie om daar  de stop te doen .
 Met koffie  , gebak en snert genoeg voor een ieder kon er weer even door gewarmd worden en aan de laatste dikke 20 Km van de tocht worden volbracht .
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot editie 2018 , kijk er weer naar uit ;-))

Starten  maar

Genieten van de ruimte

Wijds uitzicht

Mooie Groningse boederij

David reed lek , plas pauze

Bruine kroeg

Veel gezelligheid


Allemaal even naar de zee kijken

Een feest van herkenning
Gastvrijheid ten top
Cees aan de snert

Misschien weer tot volgend jaar
Tot de volgende keer

1 opmerking:

  1. Mooie foto's en goed te zien dat zo'n sliert velomobielen goed opvalt in het Groningse landschap. Waar zal de NVT in 2018 zijn, Friesland misschien?

    BeantwoordenVerwijderen