zaterdag 27 februari 2016

Missie geslaagd

Frans zijn eerste meters
Vorige week nog naar de Fiets en wandelbeurs en nu al op de ligfiets een Challange Mistral van 12 jaar oud .
Ik had op internet en niet te ver van huis een fiets gevonden en de gedachte er bij dat deze nog zo goed als nieuw zou zijn .
Even door het stof heen kijken dus de staartjes zaten nog op het loopvlak van de banden en de prijs voor dit moois was 300 Euros .
Eigelijk geen geld om te beginnen met een nieuwe hobby er zijn er vele die alles nieuw kopen en vol moed aan beginnen en net zo vlot weer eindigen .
Met de rekening erbij 

Twaalf jaar oud en de verf zit nog op het remvlak 
Volgens mij staan er nog heel wat ligfietsen in bergingen die als een soort schuur vondst te voorschijn kunnen worden gehaald .
Deze had in 3 jaar geen Kilometer meer gereden en stond keurig onder een deken in een hoek gestald , banden oppompen en karen maar .


Zelf ook even proef fietsenPoetsen en smeren
 Na thuiskomst de fiets afgesteld , schoongemaakt en gesmeerd  en de fiets pret kan beginnen ook was het genieten van de zon die al weer aan kracht wint .
Het blijft toch altijd leuk als je weer iemand op de ligfiets die al 64 jaar bukkend fietsend door het leven is gegaan .
Nu afwachten hoeveel er gefietst gaat worden we hebben de intentie om samen liggend op vakantie te gaan in plaats van op de Koga of Gazelle .
Frans veel veilige Kilometers en plezierige Kilometers gewenst Pe is ook op deze leeftijd begonnen en rijdt nu al weer jaren in volle tevredenheid in zijn Quest .


Zie onderstaande Link

https://www.youtube.com/watch?v=YDnkXSncEn0&feature=youtu.be&app=desktopEven om het hardst Frans en zoon DaanAls je vergeten bent dat je op een ligfiets ligt

Eigenlijk is de fiets nieuw


De nieuwe aanwinst gepoetst en afgesteld


De zon geeft alweer energie
Tot de volgende keer

1 opmerking: