zondag 11 mei 2014

Van de ene naar de andere activiteit

De Garmin aan het infuus
De maand mei is een drukke maand wat activiteiten betreft eerst een week  Roemenië en over twee weken naar de Alpen.
Door het slechte weer vandaag ga je dan zaken voorbereiden, gisteren had ik bij de vrijbuiter een andere slaapzak gekocht.
De vorige had een comfort waarde van 4 graden en de nieuwe van -3 en daar heb ik het toch wel wat fris gehad bij -4 in de nacht.
Een koud begin van de dag is geen goed begin van de dag hopen dat het dit jaar beter is , veel slechter kan het echter niet ten opzicht van vorig jaar.
We hebben alles gehad van regen en sneeuw en alles wat daar tussen in zit  , ook de Garmin aan het infuus gedaan .
Het is toch altijd plezier als je de juiste info krijgt tijdens het rijden , snelheden , flitspalen , rijrichtingen enz.
De Garmin is een versie met een life time update en kan daar door twee maal per jaar kosteloos van de nieuwe info worden voorzien .
De kosten bij aanschaf waren zon 90 Euro ook kan er achteraf een update versie worden aangeschaft .
De Garmin 350 is voor motoren er zit namelijk een actieve steun op mijn motor war spanning geregeld is voor de voeding van het apparaat.
Aan de flits palen in Frankrijk zit wel een voordeel ze flitsen meestal aan de voor kant en daar heb je als motor rijder geen nummer plaat zitten .
Moren krijg ik bezoek uit België op het werk , Bert Kriekels van Jag de sponsor van mijn vorig Quest komt een gast les geven.
Dit over hun warmte afgifte systeem wat met lage aanvoer temperaturen werkt , morgen hier meer over.
Morgen weer lekker overdekt naar Heerhugowaard met de Quest , zon race kap is met dit weer een hele verwennerij .
Een keer met regen terug naar huis gereden met de schuimkap en tegen de 40 Km/u worden regendruppels erg hard en doen pijn aan het gezicht
Kampeer uitrusting in de tas

Honda als pakezel 

Tot de volgende keer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten