dinsdag 14 januari 2014

Wakker worden en weer lekker gaan liggen

Rijdend op de Balgzandweg in de regen

Wieringermeer in winterslaap
Van morgen wakker geworden en weer lekker gaan liggen en stevig door trappen en met een uur en twintig minuten 38 Km verer en in Den Helder .
Wat wel opviel is dat er veel auto verkeer was op mijn fiets route en voor de rest was de Wieringermeer in een soort winterslaap . geen activiteiten op het land en er waren zelfs weinig vogels , Wat wel opviel dat er veel muggen waren.
Zeer uitzonderlijk voor deze tijd van het jaar gelukkig kon ik mijn racekap dichtdoen en kreeg ik geen gratis vlees.
Op de terug weg was de zuiderwind bijna weg en dat resulteerde in een snelheid van een 40km/u en een uur en kwartier stevig door trappen.
ook heb ik me aangemeld voor de Noordelijke Velomobiel Tocht samen met Cees Roozendaal fietsen we aanstaande zaterdag middag naar Groningen.
Ook is het hotel geboekt lekker slapen ontbijten en we zijn op tijd klaar voor de tocht en de weer berichten zijn niet slecht op zondag zondag draait de wind mogelijk naar het oosten en kunnen we wind in de rug richting Noord-Holland.


Tot de volgende keer

3 opmerkingen:

  1. Dat klinkt als een gezellig weekend in het vooruitschiet. Veel plezier mannen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas moet ik afhaken..............het ziet er naar uit dat ik de Maandag niet vrij krijg en ik ga niet half gammel op het werk lopen. Veel plezier in ieder geval. Mocht ik toch nog Maandag vrij krijgen dan zien jullie me alsnog in Groningen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het kan raar lopen......vrij gekregen dus.........even liggen

    BeantwoordenVerwijderen