zondag 14 februari 2016

Wintertrainig Alkmaar en Elfstedentocht








Klaar voor de start

Door de drukte van het werk was het niet mogelijk om deel te nemen aan de Winter Elfsteden tocht en was de keuze anders . Namelijk naar de winter training in Alkmaar te bezoeken altijd leuk om weer bekende te zien en te spreken .
Door de Elfsteden tocht was er maar  een Velomobiel waarvan de eigenaar Daniel was en de mogelijke andere Deelnemers waren in Friesland Ymte en Cees .
Niet dat de familie Sybrandij het evenement heeft geboycot Swannette met het gevolg waren er allemaal . Onder het moto de jeugd heeft de toekomst waren drie van de twintig deelnemers van deze familie .
Ik heb de uitslagen niet afgewacht  en de gebeurtenissen in Friesland gevolgd op en ander media , bij thuiskomst bleek de Elfsteden tocht afgelast te zijn .

http://nos.nl/artikel/2086903-winterfiets-elfstedentocht-stilgelegd-vanwege-kou.html



Opstellen maar er was ook jeugd aan de start


Maar een Velombiel aan de start

Ook werden de rondjes geteld







Start criterium

Gerard ook weer aanwezig



Tot de volgende keer



1 opmerking:

  1. He Matthijs

    leuk verslag van Alkmaar,jammer dat ik er niet bij was
    ik was namelijk met verschillende velomobiel rijders naar de 11steden tocht. dat het afgelast was is een te groot woord voor dit evenement de 11steden kruisjes zijn behaald en alle stempels zijn bemachtigt
    nog een stukje terug lezen ? zie link

    http://www.ad.nl/ad/nl/9444/De-Elfstedentocht/article/detail/4245119/2016/02/15/Record-voor-Drontenaar-bij-ijskoude-fietselfstedentocht.dhtml

    BeantwoordenVerwijderen